„მაწვნის დედა გამდინარე წყალში გარეცხეთ“ - უჩვეულო მეთოდი, რომელიც უკვე ათასობით ადამიანმა მოიწონა
„მაწვნის დედა გამდინარე წყალში გარეცხეთ“ - უჩვეულო მეთოდი, რომელიც უკვე ათასობით ადამიანმა მოიწონა
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

თქვენ როგორ ამზადებთ მაწონს? შემოგთავაზებთ დიასახლისის რეცეპტს, რომელსაც სოციალურ ქსელში დიდი გამოხმაურება მოჰყვა.

ავტორი: ხათუნა არქანია

ინგრედიენტები

  • რძე
  • მაწვნის დედა
მომზადების წესები

რძეს ადუღების შემდეგ რამდენიმე წუთით ვადუღებ. ამ შემთხვევაში მე გამოვიყენე 1 სკ მაწვნის დედა (ოღონდ გამდინარე წყალში გარეცხილი, ანუ, თუ გვინდა, რომ მაწონი ძალიან გემრიელი იყოს და არა მომჟავო, რამდენჯერმე გავავლოთ ცივი წყალი. ავურიე რძეში კარგად, გადავანაწილე ჭიქებში. ასე ხელსაყრელია, მოსახერხებელი ბავშვებისთვის. თქვენ თუ გინდათ, შეგიძლიათ ქილებში. შევფუთოთ თბილად საჭირო დრომდე, რამდენიმე საათით და უგემრიელესი სქელი მაწონიც მზადაა.

P. S. როგორ გავრეცხოთ მაწვნის დედა: მაწვნის დედას დაასხამთ საწურზე და გარეცხავთ გამდინარე წყალში, სიმჟავე რომ გაუვიდეს. რაც დარჩება, იმას გამოიყენებთ შესადედებლად. ასე მაწონი სქელი და გემრიელი გამოდის.

ტეგები:
მაწონი ნანახია: 11146