ბადრიჯანი დაჭერით სულ თხლად, მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 20 წუთი, გარეცხეთ ცივი წყლით და ოდნავ შეწვით. დაჭერით დანარჩენი ბოსტნეული და შეახვიეთ, მიეცით რულეტის ფორმა. ქილები გაასტერილეთ, ძირში ჩადეთ ნიორი და პილპილის მარცვლები, ჩაალაგეთ ბადრიჯანი. მოასხით მარინადი. ბოლოს კი აავსეთ ქილა მდუღარე წყლით გააჩერეთ 5 წუთი და მერე გაასტერილეთ 30 წუთი ადუღებიდან, მოხუფეთ. დილამდე შეინახეთ თბილად.