ძველებური ტოლმა წარსულს ჩაბარდა! ახალი მეთოდი მათთვის, ვისაც ექსპერიმენტების არ ეშინიათ
ძველებური ტოლმა წარსულს ჩაბარდა! ახალი მეთოდი მათთვის, ვისაც ექსპერიმენტების არ ეშინიათ
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ავტორი: ნათია ნებუნიშვილი

ინგრედიენტები

  • კომბოსტო
  • ფარში
მომზადების წესები

მოვწალოთ 1 თავი კომბოსტო. როგორც ტოლმისთვის, ისე გააძრეთ ფოთლები და აათალეთ სიმკვრივე. მრგვალ თასში შეგიძლიათ ჩააფინოთ ტილო, ამოყირავებული ფოთლები ჩააწყვეთ, შემდეგ შენელებული ფარში გაანაწილეთ, ისევ დააფინეთ ფოთლები და ასე. მოკლედ, რომ მორჩებით, კომბოსტო თავისებურ სახეს თავისთავად დაიბრუნებს. მოუკარით ტილოს პირი და მოჭიმეთ. ასე ფოთლები და ფარში უფრო კარგად შეერწყმება ერთმანეთს. შეგიძლიათ გამოკრათ ფოლგაში და შესვათ ღუმელში 350-F°-ზე, დაახლოებით 1 საათი და 45 წუთი.

რაც შეეხება ფარშს, რისიც გინდათ, იმისი გააკეთეთ და როგორც გნებავთ, ისე შეკმაზეთ. მე ინდაურის ფარშით გავაკეთე, მშრალი იყო, მაგრამ დაბალკალორიულია.

გემრიელად მიირთვით!

ნახეთ უგემრიელესი ხორცის ფარშის მომზადების 7 საიდუმლო მსოფლიოს წამყვანი მზარეულებისგან

ტეგები:
ტოლმა ნანახია: 284