გაახურეთ ღუმელი 170 გრადუსზე, სანამ დაიწყებთ მზადებას. მშრალი ინგრედიენტები აურიეთ, გაცერით, დაამატეთ კვერცხი, კარაქი, ზეთი, რძე და ათქვიფეთ. ბოლოს დაასხით ძმარი, ერთხელაც ათქვიფეთ და მზადაა, გამოაცხეთ 20 ან 22 დიამეტრის ფორმაში, დაგჭირდებათ დაახლოებით 40 წუთი. შეამოწმეთ 35 წთ რომ გავა, ყოველ 5 წუთში, ხის ჩხირით. სქელძირიან ქვაბში მოათავსეთ შესქელებული რძე, შეურიეთ რძე, ფქვილი (სიმინდის სახამებელიც შეიძლება) კაკაო,შეურიეთ კარგად, დადგით დაბალ ცეცხლზე და ურიეთ გამუდმებით, რომ გაცხელდება დაამატეთ დაქუცმაცებული შოკოლადი და ურიეთ თან, მასა რომ შესქელდება, გადადგით, შეურიეთ კარაქი კარგად, გადაიტანეთ სხვა ჭურჭელში, დააფარეთ კონტაქტურად სამზარეულოს ცელოფანი, გააცივეთ და გამოიყენეთ. ბისკვიტი გაჭერით შუაზე, მოასხით კრემი შუაში,ზემოდან მოასხით შოკოლადის მინანქარი.