მოდაღულ ხახვში ჩაშუშული ჭინჭარი – განსხვავებული და გემრიელი რეცეპტი
მოდაღულ ხახვში ჩაშუშული ჭინჭარი – განსხვავებული და გემრიელი რეცეპტი
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

თუ დაიღალეთ სტანდარტული კერძებით და ეძებთ რაიმე ახალს, სცადეთ ეს რეცეპტი, რომელიც მერი მახარაშვილმა გაგვიზიარა და აუცილებლად მოგეწონებათ. მკითხველების სხვა რეცეპტების სანახავად შემოგვიერთდით ფეისბუქჯგუფში.

ინგრედიენტები

  • ჭინჭრის ღეროები
  • ხახვი - 4 თავი
  • ქინძი და კამა
  • მარილი - გემოვნებით
მომზადების წესები

ჭინჭრის ნორჩ ღეროებს მოაცილეთ ზედმეტი ფოთლები, კარგად გარეცხეთ და ჩაყარეთ მდუღარე წყალში მოსახარშად. კარგად რომ მოიხარშება, ამოიღეთ წყლიდან, მოდაღეთ 4-5 თავი ხახვი, მსხვილად დაჭერით, ტაფაში მოათავსეთ მოხარშული ჭინჭარი ცოტა წვენთან ერთად და წამოადუღეთ, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და კამა, მოაყარეთ მარილი.