წინასწარ მოამზადეთ ხაში, 400 მლ თბილ წყალში გახსენით შაქარი, მარილი, საფუარი და ფქვილი. დააფარეთ საკვები ცელოფანი და დადგით თბილ ადგილას, 20 წუთით. როდესაც ამოფუვდა, გაიტანეთ ხაში ფქვილში, შეურიეთ კარგად და დაამატეთ თბილი წყალი. ცომი უნდა იყოს რბილი, მაგრამ არა თხელი. მოზილეთ დაახლოებით 25 წუთის განმავლობაში. შეფუთეთ და დადეთ 1 საათით, ასაფუებლად. კარგად გარეცხეთ ჭარხლის ფოთოლი, მწვანილები. დაჭერით ყველაფერი. ჭარხლის ფოთოლი გაწურეთ და შეურიეთ მწვანილეულობას, გახეხეთ ყველი, აურიეთ არაჟანი, ამასობაში ცომიც აფუვდება და გამოაცხეთ 320 გრადუსზე, ზეთი გადაუსვით ფუნჯით, რომ კარგად მოიბრაწოს.