არ იხევა, არ იცვლის ფორმას, არ იწებება - საუკეთესო პელმენის ცომი მკითხველის რეცეპტით
არ იხევა, არ იცვლის ფორმას, არ იწებება - საუკეთესო პელმენის ცომი მკითხველის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

„ვეძებდი საუკეთესო ფორმულას პელმენის ცომისთვის, ბოლოს მაინც მივაღწიე საუკეთესო სტრუქტურამდე. იხარშება 5-7 წუთი, არ იხევა, არ იცვლის ფორმას საგანგაშოდ, არ იწებება. 
გიზიარებთ ჩემს ნამუშევარს, უკვე დიდხანს ვატარებ ამ ცომზე ექსპერიმენტებს. ხორცით, კარტოფილით, მურაბით, ხაჭოთი. ყველა შიგთავსი  დარჩა პელმენის შიგნით, ხარშვისას არ ფუჭდებოდა, სიპრიალე ახლავს ცომს. მშვიდი გულით ვწერ ამას, რადგან ვიცი, რომ არ ინანებთ“.

რეცეპტის ავტორი: Kate's Dinner

ინგრედიენტები

ცომი
  • ფქვილი - 4 ჭიქა (250 მლ-იანი)
  • ცივი წყალი - 1 ჭიქა
  • კვერცხი - 2 ც
  • მარილი - 1 ჩკ
შიგთავსი
  • ხაჭო 9% - 500 გ
  • მარილი - 1 სკ
  • კვერცხი - 1 ც
მომზადების წესები
ტეგები:
ცომი პელმენი პელმენები ნანახია: 278