მოზილეთ ცომი და დაელოდეთ ამოსვლას, შემდეგ გააბრტყელეთ, მოათავსეთ კრემი, დააფარეთ ცომის მეორე ნახევარი. ნარჩენი ცომი გადაზილეთ და დაასვენეთ სანამ მომზადდება ერთი პორცია. მეორეჯერაც ასევე. მესამედ ამოჭრისას, როგორც დარჩება ცომი, ისე გამოაცხვეთ. მოაყარეთ შაქრის პუდრა. შოკოლადის პუდინგის მოსამზადებლად, ყველაფერი მოათავსეთ ქვაბში, კარაქის გარდა. დადგით დაბალ ცეცხლზე და მოურიეთ განუწყვეტლივ, წამოდუღებამდე. ბოლოს დაამატეთ კარაქი და გააცივეთ. მოხარშული კრემი ზადება ისევე, როგორც შავი გულსართი. ზემოდან წასასმელად 2 ცალი კვერცხის გულს დაამატეთ 3 ს/კ რძე. გააფორმეთ ცოტა მოტოვებული კრემით და შეწვით, შემდეგ მოაყარეთ პუდრა. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე, 20 წუთით.