ღანძილი - მარტივად და გემრიელად შეზავებული
ღანძილი - მარტივად და გემრიელად შეზავებული
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

რეცეპტის ავტორი: მზია ახვერდაშვილი

ინგრედიენტები

  • ღანძილი - 1 კგ
  • ზეთი - 50 გ
  • ქინძი, მარილი, ძმარი, ხახვი - გემოვნებით
მომზადების წესები

ღანძილი გავარჩიე, გავრეცხე, დავასხი წყალი და მოვხარშე. შემდეგ მოხარშული ღანძილი გადმოვიღე საწურზე, გადავავლე ცივი წყალი და დავაცადე სრულად გაციება და დაწურვა. შევანელე ჩემი გემოვნებით - ზეთით, ძმრით, ხახვით და მარილით. შეგიძლიათ მწვანილიც დაუმატოთ.

ტეგები:
ღანძილი ნანახია: 250