ფორთოხლის ჯემი, რომელიც თქვენს სააღდგომო სუფრას განსაკუთრებულ სურნელს შესძენს
ფორთოხლის ჯემი, რომელიც თქვენს სააღდგომო სუფრას განსაკუთრებულ სურნელს შესძენს
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

როცა ჰაერში მიხაკის, დარიჩინისა და ცუკატების გამაბრუებელი სურნელი ტრიალებს და დიასახლისები განსაკუთრებული მონდომებით ცვლიან ერთმანეთში საუკეთესო პასკის რეცეპტებს, ყველა ვხვდებით, რომ აღდგომის დღესასწაული კარს მოგვადგა. აღდგომას მსოფლიოს 95 ქვეყანაში უამრავი ადამიანი ზეიმობს. წითელი კვერცხებით, საგულდაგულოდ დათესილი ჯეჯილითა თუ შოკოლადის ბაჭიებით გაწყობილ მაგიდაზე საპატიო ადგილს იკავებს პასკა - სააღდგომო სუფრის შეუცვლელი ატრიბუტი. იმისთვის, რომ იდეალური პასკის საყიდლად ქალაქის საუკეთესო საკონდიტროს უშველებელ რიგში დგომა თავიდან აირიდოთ, მოამზადეთ ფორთოხლის ეს მარტივი პასტა და გაულამაზეთ აღდგომის დღესასწაული თქვენი ოჯახის წევრებსაც.

ინგრედიენტები

  • ფორთოხალი - 2 ც (დიდი ზომის)
  • შაქარი - 250 გ
  • ლიმონმჟავა - მწიკვი
მომზადების წესები

მომზადების წესი იხილეთ აქ

ტეგები:
ფორთოხალი ჯემი ნანახია: 126