დრო
150წთ
ულუფა
8
სირთულე
საშუალო
შეინახე
რეცეპტი
ინგრედიენტები
- ოხრახუში ან კამა - 2 ს.კ, დაჭრილი
- ნივრის კბილი - 7
- კარაქი - 50 გ
- გულსართისთვის:
- შაქარი - 1 ჩ.კ
- საფუარი - 1 ჩ.კ
- მარილი - 1/2 ჩ.კ
- ზეთი - 2 ს.კ
- ფქვილი - 400 გ
- ცომისთვის:
- რძე - 250 მლ
- კვერცხის გული - ზემოდან წასასმელად
მომზადების წესები
თასში მოვათავსოთ ცომის ყველა ინგრედიენტი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ ასაფუებლად.
გაყავით ცომი 16 ნაწილად, დააგუნდავეთ და დაალაგეთ ხელახლა ამოსაფუებლად 15-20 წუთი
ბლენდერში დავაქუცმაცოთ მწვანილი, ნიორი და კარაქი.
ცომის ყოველ გუნდა თავზე გადავსეროთ და ჩავუდოთ კარაქის მასა. გადავუსვათ კვერცხის გული.
ვაცხოთ 15 წუთი 180 გრადუსზე. მივირთვათ წვნიანებთან ერთად