ფქვილი, შაქრი და კართოფილის კრახმალი, ან სიმინდის სახამებელი აურიეთ კარგად, კვერცხის გულებთან ერთად. რძე არ უნდა მოიხარშოს, პირველივე ბუშტუკის ამოსვლისთანავე გადაიტანეთ სხვა ჭურჭელში. დააფარეთ თავსახური კონტაქტუტად და გააცივეთ. ცალკე ათქვიფეთ კარაქი კარგად, 15 წუთით და შეურიეთ მოხარშული მასა, ორივე ერთი ტეპერატურის უნდა იყოს. ცალკე ამოიყვანეთ ნაღები და კოვზით ფრთხილად შეურიეთ უკვე მომზადებულ კრემს, არომატი სურვილის მიხედვით. კარგად ყოფნის 15 კვერცხიან ტორტს.