„სამი ათეული წლის წინ პედიატრმა მასწავლა და ამით გავზარდე ბავშვები“ - გაწურული მაწონი მკითხველისგან
„სამი ათეული წლის წინ პედიატრმა მასწავლა და ამით გავზარდე ბავშვები“ - გაწურული მაწონი მკითხველისგან
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

„სამი ათეული წლის  წინ  პედიატრმა მასწავლა და ამით გავზარდე ბავშვები ფაქტიურად. სად  იყო მაშინ ამდენნაირი  ბავშვის საკვები, ახლა რომაა“ - მანანა ქაფიაშვილი, gemrielia.ge-ის ფეისბუკჯგუფის წევრი.

ინგრედიენტები

  • მაწონი
  • ბინტი ან მარლა
მომზადების წესები

შევადედებთ მაწონს ჩვეულებრივად მაწვნის დედით. მერე თავზე მოვხდით ნაღებს, დავაფენთ 16 ფენად დაკეცილ სტერილურ ბინტს ან  სუფთა მარლას. მარლა შეიჟღინთავს შრატს, ამოვიღებთ, გავწურავთ ბინტს და ისევ დავაფარებთ. ასე გავიმეორებთ კიდევ რამდენჯერმე. სასწაულად  გემრიელი მაწონი გამოდის და, რაც მთავარია,  ბავშვისთვის გადასარევია.

ტეგები:
მაწონი გაწურული მაწონი ნანახია: 154