ისპანახისა და ყველის ღვეზელი – ტატიანა კვეკვესკირის რეცეპტით
ისპანახისა და ყველის ღვეზელი – ტატიანა კვეკვესკირის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

უგემრიელესი და ნოყიერი რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა – ტატიანა კვეკვესკირმა გაგვიზიარა. მკითხველების სხვა რეცეპტების სანახავად შემოგვიერთდით ფეისბუქჯგუფში. 

ინგრედიენტები

  • კეფირი - 1 ჭიქა
  • კვერცხი - 1 ცალი
  • ზეთი - 2 სკ
  • მწიკვი მარილი
  • საფუარი - 1 ჩკ
  • შაქარი
  • ფქვილი
  • ისპანახი
  • იმერული ყველი
  • გახეხილი სულგუნი
მომზადების წესები

მოვზილეთ ფაფუკი ცომი, დაასვენეთ ამოსვლამდე. მანამდე ისპანახი დაჭერით, შეურიეთ ყველი (მარილიანი). კეცი წინასწარ გააცხელეთ ღუმელში. ცომში მოათავსეთ გულსართი და გამოაცხვეთ ღუმელში,  250 გრადუსზე, 15 -20 წუთით. ზემოდან კარაქი და გახეხილი სულუგუნი მოაყარეთ. უგემრიელესი გამოდის. 

ტეგები:
ღვეზელი ისპანახის ღვეზელი ნანახია: 54