ისე, როგორც რესტორანში... - აი, რას ასხამენ თავზე საცივს, რომ გემრიელი და მიმზიდველი იყოს
ისე, როგორც რესტორანში... - აი, რას ასხამენ თავზე საცივს, რომ გემრიელი და მიმზიდველი იყოს
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნიგოზი
  • მარილი
  • ზაფრანა
  • ცხელი წყალი
მომზადების წესები

წარმოგიდგენთ ნიგვზის ზეთის, „ურწყულის“, გამოხდის მეთოდს: ნიგოზი წვრილად გავატაროთ, დავუმატოთ მარილი, ზაფრანა და ცოტა ცხელი წყალი. წყალი მცირე ოდენობით, ნელ-ნელა დავასხათ. ვზილოთ მანამ, სანამ ზეთი არ გამოვა.

 

ტეგები:
საცივი ნანახია: 2353