გავახუროთ ღუმელი 220 გრადუსზე. ნივრის გაუფცქვნელი კბილები მსუბუქად დავჭყლიტოთ დანის ბრტყელი ზედაპირით. გავანაწილოთ ღუმელის ფორმაში.დავჭრათ ქათამი. მკერდი მაცივარში შევინახოთ, დანარჩენი ნაწილები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში, ნიორი ქვემოდან უნდა მოექცეს. მოვასხათ გამდნარი კარაქი.შევდგათ ღუმელში 15 წუთი.ამასობაში ლიმონს ცედრა გავაცალოთ. შვურიოტ დაჭრილი ოხრახუში და მსხვილი მარილი.გამოვიღოთ ქათამი ღუმელიდან, ჩავდოთ ფორმაში გადანახული მკერდის ნაჭრები, კანით ზემოთ. ყველა ნაჭერს მოვასხატ წვენი, რომელიც ქათამმა შეწვისას გაუშვა და შევაბრუნოთ ღუმელში 10 წუთით.ამის შემდეგ ქათამს ჩავამატოთ დაჭრილი ლიმონი, მოვაყაროთ ცედრისა და ოხრახუშის ნარევი. შევაბრუნოთ ღუმელში საბოლოო მომზადებამდე.