„თევზისგან ვერ გაარჩევთ“ - ბადრიჯნის ჩხირები მკითხველის რეცეპტით
„თევზისგან ვერ გაარჩევთ“ - ბადრიჯნის ჩხირები მკითხველის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ეს რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა Lia Karadurmuş- მა გაგვიზიარა. მკითხველების სხვა რეცეპტების სანახავად შემოგვიერთდით ფეისბუქჯგუფში. 

ინგრედიენტები

  • ბადრიჯანი - 4 ცალი
  • სიმინდის ფქვილი
  • მარილი
  • წყალი
  • ზეთი
მომზადების წესები

ბადრიჯანი დაჭერით ლამაზად, სიგრძეზე, არც ძალიან წვრილად და არც ძალიან მსხვილ ნაჭრებად. ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ მარილი და მოურიეთ. ჩაყარეთ დაჭრილი ბადრიჯანი და 5-7 წუთით ხარშეთ (არ დაგეშალოთ).

როცა ბადრიჯნები მოიხარშება, გადაწურეთ წყალი, ბადრიჯნებს ცივი წყალი გადაავლეთ, საწურში დააყოვნეთ რომ დაიწრიტოს.

ამოავლეთ სიმინდის ფქვილში. წინასწარ გაცხელებულ, ზეთიან ტაფაზე შეწვით. 

ძალიან უხდება მაწონი, მშრალი პიტნითა და ნიორით.