ღორის ხორცის ოსტრი - მკითხველის რეცეპტით
ღორის ხორცის ოსტრი - მკითხველის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ეს რეცეპტი ჩვენმა ფეისბუქჯგუფის წევრმა, სალომე ნემსაძემ გაგვიზიარა. მკითხველების სხვა რეცეპტების სანახავად შემოგვიერთდით ფეისბუქჯგუფში. 

ინგრედიენტები

  • ღორის ხორცი - 1 კგ
  • ხახვი - 500 გრ
  • ნიორი - 3 კბილი
  • ზეთი - 100 გრ
  • პომიდვრის საწებელი - 500 გრ
  • ტომატ-პასტა - 2 სკ
  • პაპრიკა
  • მარილი - გემოვნებით
  • ქინძი და ოხრახუში
მომზადების წესები

 

ხორცი დაჭერით სასურველ ზომებად და ჩაყარეთ ქვაბში, მოშუშეთ. დაუმატეთ ზეთი და წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაელოდეთ ხორცის მოხარშვას. უკვე მომზადებულ ხორცს დაუმატეთ ნიორი, ტომატი და პომიდვრის საწებელი.

 

დააყოვნეთ 5 წუთით და 200 გრ მდუღარე წყალი დაასხით, შესათხელებლად შეაგემოვნეთ მწვანილებით, დაუმატეთ პაპრიკა და მარილი გემოვნებით.