კუპატი - სრულყოფილება ხელმისაწვდომია
კუპატი - სრულყოფილება ხელმისაწვდომია
დრო 90წთ
ულუფა 0
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • მარილი და პილპილი - გემოვნებით
  • კოწახური. მშრალი - გემოვნებით
  • ხმელი ქინძი და ძირა - გემოვნებით
  • ხახვი - 4-5 თავი
  • ბულიონი ან ღვინო - 200-250 მლ
  • ქონი (სალა) - 200-300 გ
  • საქონლის ხორცი - 1 კგ
  • ღორის ხორცი - 3 კგ
მომზადების წესები
ხორცი და ქონი გავატაროთ ხორცსაკეპში მსხვილი ბადით, ხახვი წვრილად.



დაკეპილი ხორცი შევაზავოთ მარილით, დანაყილი პილპილით, სუნელებით, კოწახურით, დავასხათ ცოტა ბულიონი ან ღვინო (რომელი არომატიც უფრო მოგვწონს) და კარგად დავზილოთ.

განიერძირიანი ძაბრი მივამაგროთ მანქანას და   წამოვაცვათ კარგად გარეცხილი  ნაწლავები.  შეზავებული დაკეპილი ხორცით გავტენოთ სასურველ ზომაზე. თითოეული კუპატის თავი და ბოლო შევაერთოთ, ძაფებით შევკრათ და დავკიდოთ შესანახად.
როცა დაგვჭირდება შევწვათ ტაფაზე და სუფრაზე მივიტანოთ.
ტეგები:
ხორცი ღორის ხორცი კუპატი ნანახია: 33502