უგემრიელესი ჭახრაკინა – თეო ბოლოთაშვილის რეცეპტით
უგემრიელესი ჭახრაკინა – თეო ბოლოთაშვილის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

რეცეპტი ჩვენს ფეისბუქჯგუფის წევრს, თეო ბოლოთაშვილს ეკუთვნის. შემოგვიერთდით თქვენც და გაგვიზიარეთ თქვენი კულინარიული შემოქმედება. 

ინგრედიენტები

  • ყველი
  • ჭარხლის ფოთოლი
  • ცომი
  • ზეთი
  • ერბო
მომზადების წესები

მოზილეთ ცომი მარილით, საფუარითა და წყლით, დააცადეთ ორჯერ ამოსვლა და ზეთიანი ხელით ჩაზილეთ. გულში მოათავსეთ ყველის ოდენობის პროპორციული დაკეპილ-დამარილებულ-გაწურული ჭარხლის ფოთოლი, გადაურიეთ გახეხილ ყველში. გაბრტყელებულ ცომში ჩადევით იმდენი გული, რამხელაც გაბრტყელებამდე იყო ცომის გუნდა.

მოუკრათ თავი, 2 წამი დააცადეთ, გააბრტყელეთ და ცხელ ტაფაზე გამოაცხვეთ,ზემოდან წაუსვით ერბო.