ბრაუნი - შოკოლადის ნეტარება
ბრაუნი - შოკოლადის ნეტარება
დრო 45წთ
ულუფა 6
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • კაკაო - 30 გ
  • კვერცხი - 3
  • შაქარი - 180-200 გ
  • კარაქი - 100 გ
  • რძიანი შოკოლადი - 100 გ
  • შავი შოკოლადი - 100 გ
  • გამაფხვიერებელი - 1 ჩ.კ
  • ფქვილი - 1 ჭიქა
მომზადების წესები
გავახუროთ ღუმელი 180 გრადუსამდე.
საშუალო ზომის საცხობ ფორმაში ჩავაფინოთ პერგამენტის ქაღალდი და ფორმას კედლებზე წავუსვათ კარაქი.
ორთქლზე გავადნოთ შოკოლადი და კარაქი, გავაგრილოთ ოთახის ტემპერატურამდე.
კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ კარგად.
შოკოლადის მასა ჩავასხათ კვერცხის მასაში, დავაცრათ მშრალი ინგრედიენტები და ამოვურიიოთ.
ჩავასხათ ფორმაში და ვაცხოთ 25-30 წუთი. ზედაპირი უნდა იყოს ფხვიერი და უნდა დაიბზაროს, შიგნით კი დარჩერს ნოტიო.

გაცივებული ნამცხვარი დავჭრათ სასურველ ფორმებად. შეგვიძლია მოვასხათ გამდანრი შოკოლადი, თუმცა აუცილებელი არ არის.
ტეგები:
შოკოლადი ბრაუნი ნანახია: 32650