უნდა შეწვათ დიდი ხახვი და ორი ბატკანი სპეციალურ მოწყობილობაში, 5 წუთის მერე დაუმატეთ სუნელები: შავი პილპილი, 2 დაფნის ფოთოლი (რომ მისცეს არომატი ხორცს და გაიყვანოს ცხვრის სუნი (მარილი არ დაამატოთ ამ სტადიაში), კურკუმა და, თუ მოგწონთ მჟავე გემო შეგიძლიათ დაამატოთ სუმაკი. 5 წუთის მერე დაუმატეთ ადუღებული წყალი და ჩადეთ ხორცი ქოთანში. მოამზადეთ მაღალ ცეცხლზე 30-35 წუთი (რომ გქონდეთ ძალიან რბილი ხორცი). ხორცის სოუსისთვის შეწვით ხახვი კარაქში, 1-2 დაჭყლეტილი ნიორი. 5 წუთში დაამატეთ 1-2 სუფრის კოვზი ტომატის პასტა, 1 გაჭყლეტილი პამიდორი და მოხარშული ზაფრანა (თქვენს გემოზე) და შეწვით 10 წუთით, ხორცის შეწვის მერე სოუსს დაამატეთ ხორცის ნახარში. ტანჩინი (ბრინჯის ნამცხვარი) გარეცხილი ბრინჯი ადუღებულ წყალში ჩაყარეთ, დაუმატეთ 3-4 სკ მარილი და მოხარშეთ ბრინჯი. სოუსისთვის აიღეთ ორი სუფრის კოვზი არაჟანი, საფრონი, ერთი კვერცხი და მარილი. შეურიეთ ყველაფერი ჩანგლით. დაამატეთ მოხარშული ბრინჯი სოუსს. არ უნდა იყოს დამდნარი და არც თხევადი. წაუსვით თქვენი მაფინის ტაფას კარაქი და ჩართეთ ღუმელი, რომ ტაფა გაცხელდეს. მერე გადაიტანეთ თქვენი ბრინჯის ნამცხვარი ტაფაზე და გამოაცხვეთ 20-30 წუთით. ათქვიფეთ კვერცხი დიდ თასში და დაუმატეთ არაჟანი, მოხარშული ზაფრანა, მარილი და შავი პილპილი. პარალელურად ადუღეთ ერთი ქვაბი წყალი, როდესაც ადუღდება დაამატეთ ორი სუფრის კოვზი მარილი და კარგად გარეცხილი ბრინჯი. მოხარშეთ ბრინჯი 15 წუთის განმავლობაში, სანამ ბირთვი კარგად არ მოიხარშება. შემდეგ აურიეთ თქვენი ბრინჯი საშუალო ტემპერატურის წყლით და დაამატეთ თასში დანარჩენი ინგრედიენტით. განათავსეთ თქვენი ბრინჯი ღუმელში 30-40 წთ 180 ხორცის სოუსი: გახეხეთ ხახვი, დაამატეთ დაჭყლეტილი ნიორი და შეწვით, შემდეგ დაამატეთ ტომატის პასტა, კურკუმას ფხვნილი, წითელი წიწაკა, კარაქი და შეწვით 8-10 წთ. შემდეგ დაამატეთ თქვენი მოხარშული ხორცი სოუსში და მოხარშეთ 10 წთ. გამომშრალ კენკრას დაუმატეთ 1 ჩკ შაქარი, დადგით ცეცხლზე, დაუმატეთ მარილიც და 2 წუთის განმავლობაში გააჩერეთ. შემდეგ დაუმატეთ 2 სკ ზაფრანა და მოასხით ბრინჯის ნამცხვარს.