შეურიეთ შაქარი, მარილი, კარაქი და წყალი , დადგით მაღალ ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე. მაშინვე გადმოიღეთ ცეცხლიდან ჩააყარეთ გაცრილი ფქვილი, კარგად აურიეთ და დააბრუნეთ საშუალო ცეცხლზე, თან ურიეთ. დაახლოებით 2 წუთში ცეცხლიდან გადმოიღეთ და შეათქვიფეთ კვერცხები.ცომი გადაიტანეთ საკონდიტრო ტომარაში და საცხობ ფურცელზე პატარა ბურთულები დასვით, ზუსტად ისე როგორც შუ.ჯერ 210 გრადუსზე აცხვეთ, 15 წუთით, შემდეგ კი 170 გრადუსამდე დაწიეთ ტემპერატურას და კიდევ 8-10 წუთი აცხვეთ., შემდეგ ღუმელი გამორთეთ, პროფიტროლებს კი გვერდზე პატარა დანით ნახვრეტი გაუკეთეთ რომ ცხელი ორთქლი გამოვიდეს. პროფიტროლებს შიგნით სიცარიელე უნდა ჰქონდეთ და კარგად იყოს გამომშრალი.სანამ გაცივდება, შოკოლადის მინანქარი გაამზადეთ: შოკოლადს ნაღები დაასხით და ორთქლზე გაადნეთ.შემდეგ ბურთულები შუაზე გადაჭერით, შიგნით ნაყინის ბურთულა ჩადეთ, ზემოდან კი თბილი შოკოლადი დაასხით.ისიამოვნეთ!