„თაფლს არ ვადუღებ, რადგან დუღილის დროს კარგავს ყველა საჭირო თვისებას...“ - გოზინაყი ვაფლის ფირფიტაზე თამო მეფიშვილის რეცეპტით
„თაფლს არ ვადუღებ, რადგან დუღილის დროს კარგავს ყველა საჭირო თვისებას...“ - გოზინაყი ვაფლის ფირფიტაზე თამო მეფიშვილის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნიგოზი - 500 გ
  • თაფლი - 250 გ
  • შაქარი - 1 სკ
მომზადების წესები

ნიგოზი მოვხალე, ცალკე თაფლი შევათბე (თაფლს არ ვადუღებ, რადგან დუღილის დროს კარგავს ყველა საჭირო თვისებას). თან განუწყვეტლივ ვურევდი, შეთბობა-გაცივების პროცესი გავიმეორე 4-5-ჯერ, ჩავყარე შაქარი მეოთხე შეთბობაზე და ბოლოს - დაჭრილი ნიგოზი.

გადმოვიტანე სველ დაფაზე და გავაბრტყელე. რომ გაცივდა, დავჭერი.

გემრიელად მიირთვით!

ტეგები:
გოზინაყი საახალწლო მენიუ ნანახია: 3270