ტილაპია ქინძის და ნიგვზის სოუსით
ტილაპია ქინძის და ნიგვზის სოუსით
დრო 20წთ
ულუფა 4
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ნიგოზი - 3 ს.კ.მოხალული და დაჭრილი
  • ნივრის კბილი - 1
  • ზეითუნის ზეთი - 50 მლ
  • ქინძი - 2 კონა
  • მარილი და პილპილი
  • ტილაპია ან სხვა სასურველი თევზი - 4 ულუფა
  • ლიმონი - 1
მომზადების წესები
პროცესორში ან ბლენდერში მოათავსეთ ქინძი, ზეთი, ნიგოზი, ნიორი, მარილი, პილპილი, 3 ს.კ წყალი და კარგად დააქუცმაცეთ.

თევზის ნაჭრებს მოაყარეთ მარილი და პილპილი, შეწვით ტაფაზე.

შემწვარი თევზი სუფრასტან მივიტანოთ მწვანე სოუსთან და ლიმონის ნაჭრებთან ერთად
ტეგები:
თევზი ნიგოზი სოუსი ქინძი ნანახია: 8799