პომიდორი ალყა- ალყა დაჭერით, მოაყარეთ მარილი, კარგად აურიეთ და დადგით სანამ სახვა ინგედიენტებს მოამზადებთ. დანარჩენი ინგედიენტი დაჭერით წვრილად და გრძლად, დაამატეთ ყველა ინგერდიენტი, პომიდორი ხელით გაწურეთ. კარგად აურიეთ, გააჩერეთ სამი საათით, რომ წვენი გამოიღოს, გადაიტანეთ ქილებში, დაასხით თავისივე წვენი, ბოლომდე არ გაავსოთ ქილები (დუღილის დროს გადმოვა). გაუკეთეთ სტერილიზაცია, 20–25 წუთით და შეფუთეთ მთელი ღამით.