ნიგვზიანი რულეტი ანი აბულაშვილის რეცეპტით
ნიგვზიანი რულეტი ანი აბულაშვილის რეცეპტით
დრო 0წთ
ულუფა 0
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

მეტი ტკბილეულობის რეცეპტების სანახავად, შემოგვიერთდით ფეისბუქჯგუფში.

ინგრედიენტები

  • კვერცხი - 1 ცალი
  • კარაქი - 250 გრ
  • არაჟანი - 250 გრ
  • ვანილი - 10 გრ
  • მწიკვი მარილი
  • ფქვილი - 600 გრ
ინგრედიენტები გულსართისთვის
  • ნიგოზი - 700 გრ
  • კვერცხი - 2 ცალი
  • ქიშმიში - 500 გრ
  • შაქარი - 600 გრ
  • ლიმონის, ან ლაიმის ცედრა - 1 ცალი
  • დარიჩინი - 1 ჩკ
მომზადების წესები

ფქვილში ავფშვნიტეთ კარაქი, დაამატეთ არაჟანი, ვანილი, მარილი, 1ცალი კვერცხი. მოზილეთ ერთგვაროვანი მასა და შეინახეთ მაცივარში, 40 წუთის განმავლობაში.

გაატარეთ ნიგოზი და აურიეთ ქიშმიშში, დაამატეთ ლიმონის ცედრა, ასევე შეგიძლიათ 2 ცალი კვერცხის დამატებაც. გააბტყელეთ ცომი თხლად, გაშალეთ გულსართი თანაბრად და გადაახვიეთ. ზემოდან წაუსვით კვერცხის გული და შედგით ღუმელში.