გათლილი კომში დაჭერით ქადის საჭრელით და მოათავსეთ ქვაბში, სადაც მზად გექნებათ შაქრისა და წყლისაგან მომზადებულ მომზადებული სიროფი (სითხე იმდენი უნდა იყოს, რომ კომშს ფარავდეს კარგად). წამოადუღეთ მასა და ადუღეთ 10 წუთით, შემდეგ გადადგით. დაელოდეთ გაგრილებას და წამოადუღეთ ისევ 10-15 წუთით. ასე გაიმეორეთ სამჯერ. ბოლო წამოდუღებაზე დააწურეთ ლიმონი, 5 წუთში კი დაუმატეთ ნიგოზი და ადუღეთ სულ 10 წუთით. ცხლადვე გადაიტანეთ ქილებში და უგემრიელესი ნუგბარიც მზად არის. გაითვალისწინეთ, მასა აუცილებლად ოდნავ მაინც შესქელდება, ამიტომ წვენი კარგად უნდა ჰქონდეს.