ბადრიჯანი დავჭერი, მოვაყარე მარილო და დავტოვე საწურზე, 30 წუთის შემდეგ შევწვი. გავატარე ნიგოზი და ნიორი ხოცსაკეპში, მოვაყარე სუნელები დავასხი ძმარი და კარგად ავურიე, დავამატე ცოტა მდუღარე ქაფქაფა წყალი, წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ახალი ხახვი, ქინძი. ბროწეული. შემწვარ ბადრიჯანს სათითაოდ გადავუსვი ნიგვზიანი მასა. მივეცი ნაძვის ხის ფორმა და მაღლიდან მოვალაგე ბულგარულისა და სტაფილოს ვარსკვლავები