პასკის ცომს რომ სითბო სჭირდება,ე გ ყველამ იცის, მაგრამ სცადეთ და მისი ცომი, ცუკატებთან და ქიშმიშთან ერთად, მაცივარში დაახლოებით 7 საათის განმავლობაში დატოვეთ, ამ პორციიდან გამოდის დაახლოებით 3,500-3,600გრ პასკის ცომი. პასკის, ასევედედა საფუარის სრული რეცეპტი ნახეთ აქ მაცივარში დატოვებული ცომი გადმოგვაქვს ზეთიან საცხობზე და ვტოვებთ თბილ ღუმელში 4 საათის განმავლობაში. ვაცხობთ 170°ზე კარგად გაცხელებულ ღუმელში, ჯერ ქვედა წვით, 20-25წუთის შემდეგ ვრთავთ ზედა და ქვედა გაზს ერთდროულად და ვაგრძელებთ ცხობას.