შევურიოთ მშრალი ინგრედიენტები. ვაშლი გავხეხოთ, წვენს ნუ გადავასხამთ. ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი და ძალიან მარტივად ავაწყოთ ნამცხვარი: რიგრიგობით გავანაწილოთ მშრალი ინგრედიენტები, შემდეგ ვაშლი, კვლავ მშრალი ინგრედიენტები, ისევ ვაშლი. ბოლო ფენა მშრალი მასა უნდა იყოს. შეგვიძლია შევურიოთ ნიგოზი ან ქიშმიში.ვაცხობთ 180 გრადუსზე 50-60 წუთი. გავაციებთ და დავჭრით. რაც უფრო დიდხანს გავაჩერებთ ამ ნამცხვარს გრილ ადგილას, მით უფრო გემრიელი გახდება, ამიტომ უკეთესია მეორე დღეს მივირთვათ, კარგად გაცივებული.