საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი მოვშუშოთ ხახვთან ერთად. ქვაბში გავაცხელოთ ზეთი, მოვაყაროთ ხახვი, მოვხარშოთ მანამ, სანამ ხახვი გამჭვირვალე და მსუბუქი არ გახდება. მოვაყაროთ მარილი, დაფქული შავი პილპილი, პაპრიკა და სუნელი სვია. მოხარშეთ 5 წუთის განმავლობაში, სახურავის გარეშე. შემდეგ დაუწიეთ გაზს მინიმუმამდე და ქვაბს დააფარეთ თავსახური. გააჩერეთ 1,5 საათის განმავლობაში. ქვაბში წყლის ჩასხმა საჭირო არ არის. ხარშვის დაწყებიდან 20 წუთის შემდეგ ხორცი წვენს თავად გამოუშვებს და მასში მოიხარშება.