კვერცხი, შაქარი და ვანილი გათქვიფეთ. დაუმატეთ ფქვილი და გამაფხვიერებელი. ვაშლი გარეცხეთ და გაამშრალეთ. დაჭერით ასეთ ფორმებად: ვაშლს გადაასხით ცომი, დაახურეთ ტაფას თავსახური და დადგით დაბალ ცეცხლზე. აცხვეთ 15-20 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ფრთხილად გადააბრუნეთ ნამცხვარი და აცხვეთ მეორე მხრიდან 10 წუთით. სუფრასთან მიტანის წინ გადაიტანეთ თეფშზე ან ლანგარზე და მოაფრქვიეთ შაქრის პუდრი. გემრიელად მიირთვით!