ხაჭო აურიეთ ბლენდერში ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ შაქარი, ვანილი, არაჟანი და გამდნარი კარაქი. კვერცხის გულები გააცალკევეთ ცილებისგან. გულები ხაჭოს დაუმატეთ. ყველა ინგრედიენტი ათქვიფეთ მიქსერით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ სახამებელი და ისევ კარგად ათქვიფეთ. ცალკე თასში ათქვიფეთ კვერცხის ცილები, სანამ არ გახდება მყარი და ფუმფულა. დაამატეთ ისინი ნაწილებად ხაჭოს მასაში, ნაზად აურიეთ სილიკონის ან ხის კოვზით. მიღებული მასა გაყავით 3 ნაწილად და დაალაგეთ სხვადასხვა ჭურჭელში. პირველს დაუმატეთ ჟელე, მეორეს სეზამის მარცვლები, მესამეს - კაკაო. აურიეთ კარგად. საცხობ ფორმაში მოათავსეთ პერგამენტი. წაუსვით კარაქი და მსუბუქად მოაყარეთ ფქვილი. ჯერ დაასხით კაკაოს მასა, შემდეგ სეზამის მარცვლების და ბოლოს ჟელე. გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 60 წუთის განმავლობაში. შავი შოკოლადი გაადნეთ ორთქლის აბაზანაზე და მოასხით ჩიზქეიქს.