ქილები კარგად გარეცხეთ სოდით და მოხარშეთ ხუფები. გარეცხეთ მწიფე გარგარი და გააშრეთ ქაღალდის პირსახოცებით. მოაშორეთ კურკები. ქვაბში ჩაასხით სასმელი წყალი, მიიყვანეთ ადუღებამდე. ამასობაში გარგარი გაანაწილეთ ქილებში ისე, რომ დაახლოებით მესამედი გაივსოს და დაუმატეთ მდუღარე წყალი. დააფარეთ ხუფები და დატოვეთ 10 წუთის განმავლობაში. ეს პროცესი გაიმეორეთ რამდენჯერმე. სანამ წყალს მესამედ შეუცვლით, გარგარს მოაყარეთ შაქარი, მოხუფეთ და შეფუთეთ თავდაყირა მდგომარეობაში თბილი საბნით.