პომიდორი დავჭრათ და ბლენდერით ავთქვიფოთ ერთგვაროვნებამდე. ხახვი დავჭრათ ნახევარ რგოლებად. პომიდორს დაუმატეთ ბოსტნეული შაქართან, მარილთან, დაფნის ფოთოლთან, პილპილთან და მიხაკთან ერთად. ნარევი მიიყვანეთ ადუღებამდე, შემდეგ კი მოხარშეთ კიდევ 30-40 წუთი საშუალო ცეცხლზე. დაამატეთ ძმარი და მოხარშეთ კიდევ 5 წუთი. შემდეგ გადმოდგით სოუსი ცეცხლიდან და ამოიღეთ დაფნის ფოთლები. ჩაასხით ტომატის სოუსი სტერილურ ქილებში, დაახურეთ თავსახური. გადააბრუნეთ ქილები, გადაახვიეთ საბანში და დატოვეთ.