1. კრაბის ჩხირები დავჭრათ, დავამატოთ მაიონეზი, კამა, ნიორი, მარილი, პილპილი. შეგვძლია ცოტა გახეხილი ყველიც დავამატოთ. წავუსვათ ლავაშს და გადავახვიოთ რულეტივით. 2. 200 გ ხაჭოს დავამატოთ კამა, ნიორი და ცოტა მაიონეზი ან არაჟანი. 3. 1 ქილა თევზის კონსერვს დავამატოთ ცოტა მაიონეზი, მწვანილი და ყველი.4. დამარილებული ქაშაყის ფილე წვრილად დავჭრათ, დავამატოთ 3 წვრილად დაჭრილი მოხარშული კვერცხი, მაიონეზი, კამა, მოხარშული, გახეხილი სტაფილო.5. 200 გ მსხვილად გახეხილ ლორს დავამატოთ გახეხილი სტაფილო, კამა, მაიონეზი და გადავურიოთ.6. უმი სტაფილო გავხეხოთ, დავამატოთ ჩხირებად დაჭრილი კიტრი, პამიდორი, ნიორი, კამა, არაჟანი და ცოტა ზეითუნის ზეთი . მოვაყაროთ მარილი და პილპილიც.7. ლავაშს წავუსვათ მდნარი ყველი ან კრემ-ყველი. დავალაგოთ დამარილებული ორაგულის თხელი ნაჭრები, კამა, პილპილი და გადავახვიოთ რულეტივით.