ფქვილი და 200-250 გრამი კარაქი კარგად ავსრისოთ ხელით. დავამატოთ მაწონი, გამაფხვიერებელი და ავურიოთ. მიღებული ცომი შუაზე გავყოთ. დაბალ ცეცხლზე მოვშუშოთ ერთმანეთში არეული ფქვილი, შაქარი და გამდნარი კარაქი. შეგვიძლია დავამატოთ გატარებული ნიგოზიცცომის კრივე ნაწილი გავაბრტყელოთ, ზემოდან გავანაწილოთ გულსართი, გადავახვიოთ რულეტივით, ზემოდან წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გულითითოეული რულეტი დავჭრათ ნაჭრებად, ირიბად და გადავიტანოთ ქაღალდჩაფენილ ტაფაში.გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ ოქროსფერს არ მიღებს.