1. ცალკე ქვაბში ვადუღებთ ღვინოს, ვუმატებთ ლეღვის ჩირს და შტოშს. ვამატებთ მარილს, შაქარს, ყავისფერ შაქარს და ანისის ერთ ვარსკვლავს. ვადუღებთ, სანამ არ მივიღებთ სქელ მასას. 2. ცალკე ქვაბში ვხარშავთ ყვავილოვან კომბოსტოს. ვუმატებთ კურკუმას, ლეღვს, ლეღვის ჩირს, ლაიმის ცედრას, ჩილის ფხვნილს. ვაბლენდერებთ და ვაქცევთ პიურეს მასად. ვუმატებთ ძალიან წვრილად დაჭრილ ქინძს და ვურევთ. 3. ქინძს და ნიახურს ვაბლენდერებთ კახურ ზეთში. საცერში ვფენთ ქაღალდს ან მარლას, ვასხამთ მიღებულ მასას და ვაყენებთ ჭიქაზე. ველოდებით ზეთის ჩამოსვლას. 4. დავსეროთ იხვის კანი, დავდოთ ცივ ტაფაზე და დავაყენოთ საშუალო ცეცხლზე. არ ვამოძრავებთ, ველოდებით, სანამ კანი კარგად დაიბრაწება. ვატრიალებთ, ვწვავთ მეორე მხარეს დაახლოებით 3 წუთი. თუ საჭიროებს, ვათავსებთ ღუმელში, 200 გრადუსზე კიდევ 4 წუთით.