1 2/3 ჭიქა თბილ რძეს დაუმატეთ საფუარი, 1/3 ჭიქა შაქარი, არაჟანი და დატოვეთ 10 წუთით. შემდეგ დაუმატეთ 1/2 ჭიქა გამდნარი კარაქი და 4 ჭიქა ფქვილი. კარგად ამოურიეთ ხის კოვზით, შემდეგ გადააფარეთ სამზარეულოს ცელოფანი და ჩაის ტილო, დაასვენეთ 1 საათით. ცომი გადმოიტანეთ ფქვილმოყრილ დაფაზე და მოზილეთ 1 ჭიქა ფქვილსა და 1 სკ საფუართან ერთად. ზილეთ დაახლოებით 10 წუთით. შემდეგ გააბრტყელეთ, გადაანაწილეთ შიგთავსი, გადაახვიეთ რულეტივით, დაჭერით და გადაიტანეთ საცხობ ფორმაზე. დაასვენეთ 15 წუთით და გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე 35 წუთით.