ნაბიჯი 1 კრემის მოსამზადებლად საჭიროა ფორთოხლის წვენს დაუმატოთ ნახევარი ულუფა შაქარი. დაადგით ცეცხლზე და ურიეთ ადუღებამდე.ნელ-ნელა დაუმატეთ მანანის ბურღული და გააგრძელეთ მორევა ერთიანი მასის მიღებამდე. შემდეგ გადადგით ცეცხლიდან და დაელოდეთ გაცივებას. ნაბიჯი 2 ცომის ფირფიტების მოსამზადებლად საჭიროა პომიდვრის წვენს დაუმატეთ დარჩენილი შაქარი, მწიკვი მარილი, ვანილი, მზესუმზირას ზეთი, გაცრილი ფქვილი, სოდა და მოურიეთ კარგად. ნაბიჯი 3 მიღებული მასა გაყავით 8 ნაწილად. ცომის გასაბრტყელებელი გამოიყენეთ სპეციალური საშუალება და კარგად გააბრტყელეთ. ნაბიჯი 4 ფირფიტას ზევიდან მოაყარეთ ცოტაოდენი ფქვილი, ფრთხილად გადაიტანეთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოაცხვეთ 3-4 წუთის განმავლობაში 230 გრადუსზე. გამოცხობის შემდეგ მოაჭერით ზედმეტი ნაწილები, რომელიც გამოგადგებათ ტორტის მოსართავად. ნაბიჯი 5 გაცივებული კრემი კარგად ათქვიფეთ მიქსერის საშუალებით სანამ არ მიიღებთ ფაფუკ და თეთრი შეფერილობის მასას. შემდეგ დააფარეთ და შეინახეთ ფირფიტების გაცივებამდე. ნაბიჯი 6 თითოეულ ფირფიტას უხვად წაუსვით კრემი და დაადეთ ერთმანეთს. გარედან გააფორმეთ თქვენი გემოვნებით. თქვენი უგემრიელესი დესერტიც მზადაა, გემრიელად მიირთვით!