ყველა პროდუქტი ოთახის ტემპერატურის უნდა იყოს.ჩირს დავასხათ კირში* და დავალბოთ. კარაქი და შაქარი ავთქვიფოთ. შევათქვიფოთ ნუშის ესენცია, კვერცხი და არაჟანი. ფქვილს შევურიოთ მარილი, სოდა, გამაფხვიერებელი და ჩავამატოთ კარაქიან მასაში. კარგად ავურიოთ. ბოლოს დავამატოთ ჩხირებად დაჭრილი ნუში და ალუბლის ჩირი.ცომი გადავიტანოთ კარაქწასმულ ფორმაში, ზემოდან მოვაყაროთ ქოქოსის ფანტელები. ვაცხოთ 170 გრადუსზე დაახლოებით 1 საათი.მოვამზადოთ სიროპი: წყალი, კირში და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს, გავათბოთ ისე რომ შაქარი გადნეს. დავასხათ ცხელ კექსს და ფორმაშივე გავაციოთ. შემდეგ ამოვიღოთ ფორმიდან, გავახვიოთ ფოლგაში და 1 დღე-ღამე დავტოვოთ ასე.ძალიან გემრიელი და ფხვიერია.*კირში ალუბლის არაყია. უკიდურეს შემთხვევაში სხვა კარგი ხარისხის არაყი, ლიქიორი ან კონიაკი გამოიყენეთ.