ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ აპარატში (კარაქი უნდა იყოს გამდნარი, შაქარი თქვენი გემოვნებით - 150 ან 200 გრამი). მეორე ზელვისას - სიგნალის მერე ცუკატები და წინასწარ მდუღარეში დამბალი, გამშრალი და ფქვილში ამოვლებული ქიშმიში დაუმატეთ. ვაცხობ პურის ფრანგულ რეჟიმის 1 კილოიანზე. თავიდან ვაზელინებ 2-ჯერ, ანუ სანამ ამოფუებას დაიწყებს ვთიშავ და ახლიდან ვრთავ და ვანებებ თავს გამოცხობამდე. დაახლოებით დასჭირდა 4 სთ, ძალიან კარგი გამოვიდა. ასევე დაგაინტერესებთ: როგორ გამოვაცხვე იდეალური პური პურის საცხობში - 4 რჩევა +რეცეპტი