ღორის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და 1-1.5 საათით შევდოთ 180 გრადუსზეგახურებულ ღუმელში. მოცხარს დავასხათ წყალი, დავუმატოთ ბაჰარის მარცვლები დაწამოვადუღოთ, შემდეგ გადავწუროთ საცერზე. 1/2 ჭიქა მოხარშული კენკრა შევინახოთ სერვირებისთვის, დანარჩენი გავატაროთ საცერზე, დავუმატოთ 1/4 ჩკ პაპრიკა, 1/4 ჩკ ხმელი ქინძი, შაქარი და ვხარშოთ შესქელებამდე, შემდეგ ჩავუმატოთ გადადებული მოხარშული მოცხარი. ხორცი დავჭრათ და მოვასხათ საწებელი.