ფქვილს დავუმატოთ საფუარი,მარილი, თბილი რძე დაავურიოთ. მივიღებთ სქელიარაჟნის სისქის ცომს. ცომიდავდგათ ასაფუებლად, როცა აფუვდება, ღრმა ტაფაში გავაცხელოთ ბლომად ზეთი,ცოტაოდენი ცომი მუჭში მოვიქციოთ, ხელი მოვუჭიროთდა მივიღებთ პატარა, თხილის ტოლა გუნდას, რომელიც წყალში დასველებული კოვზით უნდა მოვჭრათ და ჩავაგდოთ გახურებულ ზეთში. შევწვათ ყველა მხრიდან. მზა გუნდები ამოვიღოთ ქაღალდ დაფენილ თეფშზე, რომ დაიწრიტოს.მივირთვათ მურაბით, ბაქმაზითან სულაც შაქრის პუდრიმოვაფრქვიოთ.