თევზი პამიდვრის სოუსში
თევზი პამიდვრის სოუსში
დრო 30წთ
ულუფა 4
სირთულე საშუალო
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ბულიონი - 1 ჭიქა
  • პამიდორი საკუთარ წვენში - 1 ქილა
  • ხახვი - 1
  • ტკბილი წიწაკა, მწვანე - 1/2
  • ტკბილი წიწაკა, წითელი - 1/2
  • თევზის ფილე - 4 ულუფა
  • კარაქი - 4 ჩ.კ
  • მარილი და პილპილი
  • ოხრახუში
მომზადების წესები
ხახვი  წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ ტაფაზე. ჩავამატოთ დაჭრილი წიწაკა, წითელი და მწვანეც. ვშუშოთ 5 წუთი, შემდეგ დავამატოთ პამიდორი და ბულიონი. ვშუშოთ კიდევ 5 წუთი. 
ამასობაში, თევზის ფილე დავჭრათ ულუფებად. ჩავალაგოთ სოუსში, ზემოდან კი კარაქის ნაჭრები დავადოთ. დავახუროთ თავსახური და 10 წუთი დავტოვოთ ცეცხლზე.

მზა კერძს მოვაყაროთ მწვანილი, მარილი, პილპილი და ბრინჯთან ერთად მივიტანოთ სუფრასთან.
ტეგები:
თევზი წიწაკა პამიდორი ნანახია: 25428