ჯერ ვამზადებთ სამნაირი სხვადასხვა ფერის ჟელეს. ჟელეს ფხვნილს სათითაოდ ვხსნით, ვასხამთ კონტეინერში და ვაცივებთ მაცივარში გამყარებამდე.შემდეგ ვამზადებთ არაჟნის ჟელეს, 400 გრ.არაჟანს, ვანილსა და შაქარს ავურევთ ერთმანეთში. მასში ვასხამთ 25 გრ. ჟელატინისა და 100 მლ.წყლის ჩამბალ მასას. არაჟნის ჟელეში ვყრით დაჭრილ სამი ფერის ჟელეების კუბიკებს და ვასხამთ კექსის ფორმაში.ვდებთ მაცივარში 3-4 სთ.შემდეგ ცხელ წყალში ჩავდოთ კექსის ფორმის ძირი 15 წამით.ეს იმისთვისაა, რომ ჟელე კარგად ამოვიდეს ფორმიდან.შემდეგ გადმოვაბრუნოთ .დესერტი ინახება მაცივარშიჯერ ვამზადებთ სამნაირი სხვადასხვა ფერის ჟელეს. ჟელეს ფხვნილს სათითაოდ ვხსნით, ვასხამთ კონტეინერში და ვაცივებთ მაცივარში გამყარებამდე.შემდეგ ვამზადებთ არაჟნის ჟელეს ,400 გრ.არაჟანს, ვანილსა და შაქარს ავურევთ ერთმანეთში.. მასში ვასხამთ 25 გრ. ჟელატინისა და 100 მლ.წყლის ჩამბალ მასას .არაჟნის ჟელეში ვყრით დაჭრილ სამი ფერის ჟელეების კუბიკებს და ვასხამთ კექსის ფორმაში.ვდებთ მაცივარში 3-4 სთ.შემდეგ ცხელ წყალში ჩავდოთ კექსის ფორმის ძირი 15 წამით. ეს იმისთვისაა, რომ ჟელე კარგად ამოვიდეს ფორმიდან.შემდეგ გადმოვაბრუნოთ. დესერტი ინახება მაცივარში.