საქონლის ხორცის GYOZA შეწვით 2 წუთის განმავლობაში ორივე მხრიდან, დაუმატეთ ნახევარი ჭიქა თბილი წყალი და დაახურეთ თავსახური ისე, რომ ნაჭრები ორთქლზე 2-3 წუთის განმავლობაში მომზადდეს; შემდეგ, ახადეთ თავსახური და დაელოდეთ: მთელი წყალი უნდა აორთქლდეს; მოშუშეთ ისპანახი, დაუმატეთ კვერცხისა და არაჟნის ომლეტის ნაზავი; ომლეტის ნაჭრები GYOZA-ს ნაჭრებზე დაადეთ და მოასხით წიწაკის ტკბილი სოუსი. ზემოდან მოაყარეთ სეზამის მარცვლები.