თავდაპირველად, მოსახარშად დავდგათ ბრინჯი, შემდეგ ტაფაზე შევწვათ Vici-ს ხეკის ფილე, რომელიც წინასწარ არის შეზავებული და ზედმეტ ძალისხმევას აღარ საჭიროებს. ტაფაზე დარჩენილ ზეთში მოვშუშოთ ნიორი და ხახვი და მიღებული მასა დავასხათ თევზის ბულიონს ნაღებით. მოხარშული ბრინჯისგან მოვამზადოთ ბურთულები და ჩავაწყოთ ბულიონში, შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი ხეკის ფილე და რამდენიმენიმე წუთით გავაჩეროთ გაზზე. მომზადებული სადილი ნაღების სოუსიანად გადავიტანოთ თეფშზე.