ყველით და ძეხვით ფარშირებული წიწაკა
ყველით და ძეხვით ფარშირებული წიწაკა
დრო 30წთ
ულუფა 2
სირთულე მარტივი
შეინახე რეცეპტი

ინგრედიენტები

  • ლორი, ბეკონი,ძეხვი - 8 თხელი ნაჭერი
  • ხახვი - 1
  • სოკო - 4-5
  • მდნარი ყველი - 4 ფირფიტა
  • ტკბილი წიწაკა, მწვანე - 2
  • მარილი და პილპილი
მომზადების წესები
წიწაკა შუაზე გავჭრათ, მოვაცილოთ თესლი და ყუნწი.
სოკო დავჭრათ და ხახვთან ერთად მოვშუშოთ. დავამატოთ მარილი და პილპილი.  ძეხვი ან ბეკონიც დავჭრათ წიწაკის ძირში ჩავაფინოთ მდნარი ყველის ფირფიტა, ჩავუდოთ სოკო, ძეხვი, თავზე ისევ ყველის ნაჭერი დავაფინოთ და 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში შევდოთ რამდენიმე წუთით, სანამ ყველი დადნება და ოროსფერს მიიღებს.
ტეგები:
წიწაკა ხორცი სოკო ყველი ძეხვი ნანახია: 9084